محل تبلیغات شما
شاید قشر فرهیخته ی جامعه، از جمله کسانی باشن که راه های بسیاری برای کتاب خواندن، تندخوانی و . و . بلد باشند اما یک آدم عادی مثل بنده که کتابخوان قهاری نیست، معمولا باید به دنبال راهی برای راضی کردن خودش باشه تا بتونه یک کتاب رو از اول تا آخر بخونه.خواستم تجربیات خودم رو با شما به اشتراک بذارم. موارد زیر تجربه های بنده در کتاب خواندن است. راه هایی ساده که اشتیاق آدم رو کنترل و جهت دهی میکند تا بشه یک کتاب رو به پایان رسوند.
گام اول: 
قبل از این که شروع به خواندن یک کتاب بکنید، یک تحقیقی در مورد محتوا و نویسنده ی کتاب بکنید. شاید خیلی از کتاب ها و نویسنده ها مشهور باشند اما قلم و ذائقه ی آن ها به روحیه و سلیقه ی شما نخورد و شما بدون تحقیق کتاب را بردارید و قسمتی از آن را بخوانید و در نهایت نیمه کاره رهایش کنید و حس و حال خواندن را از دست بدهید.
گام دوم:
اگر از کتاب کاغذی و در واقع نسخه ی فیزیکی کتاب استفاده میکنید، یک تکه مقوای کوچک بردارید و لای آن صفحاتی که در حال مطالعه اش هستید، بذارید. این کار را از یک شخص در مترو یاد گرفتم. این نکته ی خیلی ساده چندین فایده ی قابل توجه دارد. اولین فایده ی آن این است که هر موقع نیاز شد، میتوانید کتاب را بدون هیچ نگرانی ببندید، چون صفحه ی آن گم نخواهد شد. فایده ی دیگر آن است که این تکه مقوا میتواند در انتهای کتاب بماند و تاریخ مطالعه ی کتاب روی آن نوشته شود. (آخه اینم شد فایده؟) همچنین اگر کتاب در بین کتاب هایتان قرار بگیرد، آن تکه از مقوا که بیرون از کتاب قرار گرفته باعث میشود تا شما فراموش نکنید که روزگاری نه چندان دور در حال مطالعه ی کتاب بودید و .
گام سوم:
مقرری بندی کردن کتاب در یک جدول کاغذی. چرا جدول؟ چرا کاغذی؟ شاید این کار یک مقداری زمان ببرد اما بنده تجربه ی موفقی از این کار داشتم. فقط باید توجه کنید که جدول کاغذی باشد چون همین تیک زدن و تاریخ زدن شما را مم به انجام دادن و ادامه دادن این مسیر میکند. بنده یک کتاب حدود 600 صفحه را با این کار خواندم. حواستان باشد که مقرری بندی را به اندازه ی توان خود برنامه ریزی کنید و حتی اگر پایین تر از توان خود هم برنامه ریزی کنید، بهتر است چون با انجام دادن آن اولا وظیفه ی روزانه ی خود را با قدرت انجام داده اید ثانیا، اگر مقرری یک روز را خواندید باز هم میتوانید ادامه دهید. مثلا اگر 5 صفحه در روز برنامه ریزی کنید چنین اتفاقی برایتان خواهد افتاد و هر روز به اندازه ی چند روز مقرری مطالعه میکنید. خب حالا این جدول چند ستون باید داشته باشد: ستون اول جای تیک زدن، ستون دوم برای شماره ی روز ها، ستون سوم برای محدوده ی مقرری، ستون چهارم و پنجم هم از صفحه ی . تا صفحه ی . ستون آخر هم برای تاریخ مطالعه ی کتاب است. اگر از نسخه ی پی دی اف کتاب استفاده میکنید، دو ستون به این جدول اضافه میشود چون که صفحات پی دی اف با صفحات کتاب متفاوت است. به عنوان مثال صفحه ی 3 پی دی اف در فهرست می افتد در حالی که صفحه های فهرست اصلا در کتاب فیزیکی شماره ندارند. 
گام آخر: در پایان کتاب یک چیزی در مورد کتاب بنویسید این نوشته میتواند نظرتون در مورد محتوای کتاب، فن نویسنده و . یا خلاصه ای اجمالی از کتاب باشد. در نهایت یک نمره یا درجه ای به کتاب بدهید، تا بعدا در صورت مراجعه یادتان بیاید که کتاب چه بود و که بود و

ناقوس ها به صدا در می آیند

درس های شنبه بعد از ظهر

یک حساب سرانگشتی!

کتاب ,ی ,یک ,صفحه ,ستون ,مطالعه ,از کتاب ,ی کتاب ,صفحه ی ,این کار ,یک کتاب ,کتاب استفاده میکنید،

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

علوم ماورا ایران026 Brenda's blog jenksuppwoodback تهران-من-خدا کسب درآمد از اینترنت | همکاری در فروش شارژ هدف تی وی آموزشگاه آرایشگری فاطمیه مهدیه بربری خیل آمل Sadie's info